Graduació PFI i 4t d'ESO de 2018

Tots sabem que aquest curs és especial per a vosaltres, atès que finalitzeu una etapa de la vostra formació. Per als que continueu amb Batxillerat potser el canvi no serà tan gran. D’altres anireu a fer estudis de cicles fora del centre o potser decidireu accedir al món laboral.

El cert és que, a partir d’ara, cadascú seguirà el seu curs i que aquell company amb qui tan heu compartit, amb qui heu rigut i més d’un cop us heu discutit, agafarà un altre camí que ja no anirà paral·lel al vostre. La vida s’articula de petits records que fem mentre caminem. Com també es conforma de tots aquells aprenentatges que al llarg de tots aquests temps us heu trobat dins i fora de l’aula. Hem intentat ensenyar-vos llengua, matemàtiques, tecnologia, anglès, música… i moltes d’altres matèries tan o més importants que les que he anomenat. I hem volgut també que aprengueu la importància de ser un equip, d’entendre l’altre, de pertànyer a un barri, de ser comprensius i tolerants. Tot forma part de la vida del centre. Bé ho sabem els professors, que sense aquest aprenentatge de fora de l’aula no és possible tenir complicitat i implicació amb tot allò que es fa en el centre.

Aquest matí, mentre acabàvem d’enllestir l’escenari, veia com molts dels meus companys professors estaven nerviosos. Tot havia d’estar perfecte per aquest moment. Els professors de Visual i Plàstica, la Gemma i en Juanvi carregats amunt i avall, la Núria Cristòbal ultimava els assajos amb alguns de vosaltres, la Carla acabava de col·locar les orles i ja tenia preparat tots els detalls que havien fet els seus alumnes, i la revista que tant els ha constat fer, amb l’Òscar i tots els alumnes del PFI. Ara us dic a tots que gràcies, gràcies per la implicació i per estimar tant allò que esteu fent, perquè, en definitiva, la feina només és feia fins que entens que hi ha un component important que fa que tingui valor: apreciar el que fas i, sobretot, qui ho fa possible, els alumnes.

  ]]>