2n premi a la ECO Innovació Educativa de Fundació Endesa

en segon lloc en la 2a edició del  premis a la ECO Innovació Educativa de Fundació Endesa  d’àmbit estatal en la categoria: Una solució creativa a un problema mediambiental.  (https://ecoinnovacion.fundacionendesa.org) La nostra escola ha estat seleccionada com a finalista en aquest premi per un treball sobre: El Càlcul de la Petjada de CO2 dels elements TIC a l’escola.  S’ha presentat una solució creativa i innovadora des del punt de vista tècnic al problema del canvi climàtic. La solució consisteix a implementar una APP per mòbil per poder comptabilitzar les emissions de CO2 dels elements TIC en els centres. Un cop implementada l’aplicació, s’han calculat les emissions de CO2 derivades de la utilització d’energia dels aparells informàtics utilitzats per departament d’informàtica. Seguidament, es proposarien un seguit de bones pràctiques en base a les metodologies de Green IT, per fer un ús més eficient d’aquests recursos que es vegi traduït en una reducció dels seus efectes en el canvi climàtic. Els premis ECO Innovació Educativa de Fundació Endesa s’atorga als millors projectes de Innovació que representen una solució creativa i innovadora des del punt de vista científic o tècnic a un problema ecològic o mediambiental determinat. Els guanyadors i finalistes han estat publicats a la web dels Premis i poden consultar-se aquí: https://ecoinnovacion.fundacionendesa.org/multisite/ganadores-ii-edicion/]]>