Xerrada sobre el canvi climàtic

Avui dimarts dia 6 de Març, s’ha portat a terme a la Sala d’Actes de l’Institut Campclar  una conferència amb el títol  “El canvi climàtic: Causes, conseqüències i solucions”. La conferència ha estat a càrrec de Sergi Cuadrat, director de l’empresa ClimaLoop, dedicada a la elaboració de projectes per la mitigació del canvi climàtic arreu del món.
Sergi Cuadrat ha explicat als alumnes les conseqüències de l’augment d’emissions de CO2 a l’atmosfera a causa de l’acumulació dels gasos d’efecte hivernacle i com aquest increment fa que el planeta es trobi en unes condicions d’urgència. La dissertació ha intentat respondre tres preguntes: Què està passant? Per què està passant? Com es pot observar el canvi climàtic? Per últim, ens ha explicat quines són les accions que podem realitzar a títol personal per tal de col·laborar en la mitigació del canvi climàtic.
]]>