Conferència sobre El Quijote

El Quijote que és una lectura que en tenen contemplada dins del seu currículum. La conferència va ser a càrrec de Emilio Pascual, editor, escriptor i Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil per la novel.la Días de reyes magos. La seva relació amb el llibre de Miguel de Cervantes té un  gran recorregut que l’ha portat a  escriure llibres, La última dedicatoria a Cervantes, a donar conferències, a fer  la lectura en directe de El Quijote a la ràdio, i fins i tot, a l’edició del llibre a l’any 2015 a l’editorial  Reino de Cordelia. A la xerrada ens va endinsar dins del joc de realitat i ficció que Cervantes crea el seu llibre i ens va  transmetre la seva passió i el seu ample coneixement per molts aspectes relacionats amb  el món de El Quijote. Llibre que va néixer amb vocació humorística, i que, els anys i els lectors, hem convertit en un llibre seriós. ]]>