Postals digitals per Nadal

INS Campclar aposta per introduir la programació informàtica i fomentar el pensament computacional a l’alumnat. La programació ensenya l’alumnat pensar de manera abstracta, lògica i estructurada. L’alumnat de 2n d’ESO, a l’optativa de Programació i Robòtica, han treballat amb l’Scratch, una plataforma per aprendre a programar d’una manera senzilla i divertida.

Els seus treballs finals de trimestre s’han basat en dissenyar una postal de Nadal. Han creat una seqüenciació d’ordres sobre una idea narrativa i l’han animada amb personatges, escenaris i sons.

L’alumnat ha col·laborat entre sí, s’han esforçat quan no els funcionava, han gaudit quan controlaven els personatges i recordo molts dies que molts no se’n volien anar al pati (em sembla que enganxa, quin perill l’Scratch!). Aquests són alguns resultats: Bon Nadal!

]]>