Premi European Language Label

PREMI EUROPEAN LANGUAGE LABEL PEL NOSTRE PROJECTE ERASMUS+ “FIT FOR WORK IN EUROPE” El nostre projecte Erasmus+ “Fit For Work In Europe” ha rebut l’ European Language Label Award 2017 a un dels quatre millors projectes europeus d’innovació en ensenyament i aprenentatge de llengües. El nostre projecte es va desenvolupar en llengua anglesa, però a més a més durant 3 anys els alumnes del nostre centre participants del projecte van entrar en contacte amb diferents llengües com el francès, l’alemany, el polonès i l’hongarès, mitjançant cursets d’idiomes als diferents països que van visitar. El premi es va entregar a Varsòvia (Polònia) i va ser recollit per la coordinadora polonesa del projecte ElzbietaZadrozniak, professora de llengua anglesa de l’institut II LiceumOgolnoksztalcace z OddzialamiDwujezycznymiim.Sw.KrolowejJadwigi w Siedlcach, i la seva directora. Aquest premi suposa un gran reconeixement per par de la Comissió Europea al nostre projecte, del qual ens sentim molt orgullosos. A l’acte de recollida del premi es va fer la presentació del projecte amb la projecció del tríptic i del tràiler, ambdós realitzats per alumnes participants del mateix. Aquest premi ens dóna una gran força i motivació per seguir treballant en projectes europeus Erasmus+ com hem fet fins ara. ]]>