Impulsem la robòtica – HEM REBUT 2 DISTINCIONS DELS ORGANITZADORS

CFGM Sistemes microinformàtics i xarxes, han participat a la Fira final de projectes al CosmoCaixa de Barcelona, presentat el projecte: Passar Llista. La robòtica educativa i el desenvolupament de projectes que incorporen dispositius programables ha esdevingut una activitat reeixida que parteix d’una llarga tradició del nostre país, amb la implicació de centres educatius i de professorat que han anat evolucionant seguint diferents tecnologies i metodologies. Aquestes accions han estat en la línia de desenvolupament competencial del currículum de Tecnologies i han anat obrint diversos camins per desvetllar l’interès de l’alumnat envers els temes científics i tecnològics per orientar-los cap a estudis i professions d’aquest àmbit. El nostre robot, ha rebut 2 distincions dels organitzadors (màxim possible). El robot s’encarrega de portar el control d’assitència a cada aula. El funcionament és el següent: Cada alumne disposa d’un codi numèric que ha d’introduir al robot utilitzant un teclat numèric. Un cop el codi està validat, queda enregistrat en una base de dades centralitzada per tal de conèixer a quina hora, dia i aula l’alumne ha fet el registre. Moltes gràcies a tots i totes per la feina feta! image1-1 image2-1 image3-1 image5-1 image7 image4-1 image6-1]]>