Poema d'Olga Xirinacs dedicat al nostre alumnat

Olga Xirinacs Poema de l’Olga Xirinacs L’escriptora Olga Xirinacs va escriure i dedicar aquest poema a un grup d’alumnes de batxillerat del nostre institut, del curs 2015-16, agraint els videopoemes que van fer els alumnes basant-se en el poemari Grills de mandarina de l’Olga. Videopoemes que podeu visionar al canal del departament de català de youtube. Benvolguda Rosa Neus, amb el meu agraïment dedico aquestes paraules als teus alumnes. Moltíssimes gràcies. Olga Xirinacs * Als alumnes de 2n. de Batxillerat 2015-2016 de l’Institut Campclar: Gràcies pels vostres videopoemes, que m’han agradat moltíssim. En sabeu molt. * Alvaro, Ana, Cristina, Daniel, Dayanna, Elena, Eva, Genelle, Janira, Jordi, Jose, Marc, Nerea, Omar, Tomás. Benvolguts tots, heu creat un concert de videopoemes preciós. He estat molt contenta escoltant-la, i serà un record fantàstic de la vostra feina aquesta primavera. Heu treballat molt, heu trobat bones imatges, amb els colors i formes que convenien a cada poema. Espero que els meus poemes us hagin agradat, i si no és així, ja en sabreu trobar d’altres, que poesia no en falta. A QUINZE PRIMAVERES * Quinze ocells de primavera, quinze vides de colors, quinze roses que han florit a l’Institut de Campclar; canteu, estigueu alegres, colliu flors a cada pas i, si pot ser, feu poemes, per escriure en un missatge paraules d’enamorats. Si somrieu a la vida, ella també us somriurà. * Olga Xirinacs 2 de maig 2016]]>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.