HOMENATGE A L’ESCRIPTORA OLGA XIRINACS

CARMIN DE GRANZA, poema que pertany a l’obra LA CASONA DEL PARQUE publicat al 2007, on en una retrobada introspectiva amb el seu passat familiar a Astúries, l’Olga reviu una part terrorífica de  la història d’Espanya en la qual l’horror va tenyir de vermell  tots els racons de la vida, però tot queda diluït pel pas del temps i la presència de la fantasia i el misteri. A l’apartat literari, dos estudiants del nostre centre han obtingut premi, Pablo Jordán (1r Cicle d’ESO) i Rebeca Seijó (2n Cicle d’ ESO). També cal mencionar que els alumnes de 2n de BAT van realitzar vídeo-poemes basats en poesies de l’escriptora que s’han mostrat durant l’acte. Finalment dir que aquestes activitats han estat coordinades pels Departaments de Llengua catalana i de Llengua castellana.


  IMG-20160503-WA0007 IMG-20160503-WA0006 IMG-20160503-WA0004 IMG-20160503-WA0003        ]]>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.