Impulsa la teva idea d'app – CFGM SMX

El passat dia 20/05/16 els alumnes de 1r i 2n del cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes hem realitzat una xerrada per videoconferència amb el sr. Albert Castellana dins del conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i empreses privades del projecte mSchools, concretament aquesta videoconferència ha tractat de com guiar els estudiants en els aspectes relatius al model de negoci de les aplicacions per a smartphones. Durant el curs els alumnes del cicle formatiu han utilitzat App Inventor que ens permet desenvolupar aplicacions per a telèfons basats en el sistema operatiu Android. Ha estat una molt bona experiència. IMG_2044 IMG_2045]]>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.