Neix un hortet!

secció àuria afectar les nostres vides? Doncs ho fa cada dia de diferents formes, a la grandària dels folis, al Partenó d’Atenes, a les targetes de crèdit, a moltes obres de Leonardo Da Vinci, com La Mona Lisa, al disseny de la pàgina web de Twitter, al “Modulor” de Le Corbusier, al “Dorífor” de Policlet, al “Naixement de Venus” de Botticelli, a la poma d’Apple, a molts dels logos que coneixeu,… I aquests dies ens ha arribat l’efecte auri també al Campclar. A la classe de Dibuix Tècnic de 1r de BAT estàvem estudiant la secció àuria, i quan vam explicar que les llavors de gira-sol creixien seguint aquesta proporció, l’alumnat va proposar plantar-ne, per poder veure el seu creixement i l’organització de les llavors a la flor. En aquest moment comença el nostre bonic viatge cap al que ha esdevingut un petit hortet. La profe de Dibuix ens va donar les llavors de gira-sol, i les vam germinar a casa. Mentrestant vam motivar també al profe de TIC per ajudar-nos. Vam cercar pedres per fer una jardinera, terra, fems, guants, eines, … i aquest dimecres ens vam posar mans a l’obra i a la tarda habilitarem un petit espai a un dels patis del centre, hem plantat allà els gira-sols i també hem aprofitat per plantar algunes plantes aromàtiques, com sàlvia, menta i espígol. [slideshow_deploy id=’1202′]   Estem contents i contentes amb l’experiència compartida i pensem que pot ser la petita llavor d’un hortet on aprendre a aprendre juntes/junts de la natura i de nosaltres, …]]>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.