Per Sant Jordi poesia i roses a la USEE

Els nois de la USEE estem en plena eufòria primaveral. Per Sant Jordi toca poesia i per a celebrar-ho hem ofert roses i poesia per qui ens han vingut a veure, com els nois de l’aula oberta. Esperem que hagi agradat. I per a vosaltres aquest poema de Josep Carner, bon Sant Jordi!

El Gessamí i la Rosa

Colliu la rosa de dia I de nit el gessamí; El gessamí en una tanca, La rosa al mig del jardí. Lleument, tendrament gronxada, la rosa mor en un si; el gessamí, quan l’amada s’ajeu, pàl·lida a dormir, el té viu sense saber-ho, el cabell que es descenyí.

Josep Carner


IMG-20160421-WA0018 IMG-20160421-WA0017

]]>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.