Sortida al 112 – CFGM SMX

El passat dia 30/3/16 els alumnes de 1r i 2n del cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes vam anar a visitar les instal·lacions del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112.  La primera part de la visita va ser un audiovisual explicatiu de l’edifici i el funcionament del CAT112.  Després vam pujar a la 4a planta, coneguda com el “mirador”  des d’on es poden veure les diferents sales de coordinació.  Tot seguit vam visitar les instal·lacions del CPD (Centre de Processament de Dades) des d’on es gestiona tota la part d’Informàtica i Comunicacions. Va ser una visita força interessant on vam aprendre moltes coses. IMG_6221 IMG_6222 IMG_6223  ]]>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.