SVB a 3r i 4t d'ESO

Salut Escolar de l’Ajuntament de Tarragona ens han facilitat els maniquí per realitzar aquesta segona sessió pràctica, han practicat el massatge cardíac, posició lateral de seguretat i la maniobra d’Heimlich . La primera va ser al 1r trimestre juntament amb el Proyecto Andrea per a tot el claustre i personal d’administració i serveis. Donem les gràcies a Francis i Laura per la seva implicació i les seves ganes en fer la feina bé i transmetre aquesta formació entre el jovent i entre el no tant jovent per ser una ciutat cardioprotegida.


IMG_1590 IMG_1582 IMG_1558 IMG_1548 IMG_1530 IMG_1516]]>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.