Els primers van a la biblioteca

Biblioteca Pública de Torreforta Aquí unes deixem unes fotos, i si vols veure el vídeo, consulta el Facebook del centre. [caption id="attachment_561" align="aligncenter" width="1024"]Biblioteca Torreforta Visita a la Biblioteca[/caption] [caption id="attachment_563" align="aligncenter" width="1024"]2Biblio Ens ho expliquen tot[/caption] [caption id="attachment_564" align="aligncenter" width="1024"]3Biblio Pensem en com s’organitza una biblio[/caption] [caption id="attachment_565" align="aligncenter" width="1024"]4Biblio Quantes coses per poder tenir els prestatges ordenats![/caption] [caption id="attachment_566" align="aligncenter" width="1024"]5Biblio Un munt de contes[/caption] [caption id="attachment_567" align="aligncenter" width="1024"]6Biblio Ens ho han explicat tan, tan bé![/caption] [caption id="attachment_568" align="aligncenter" width="1024"]7Biblio i també hi ha pelis!, i ben ordenades…[/caption]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.