Anem al teatre: Mirall trencat i Luces de Bohemia

Les darreres setmanes els alumnes de Batxillerat han tingut dues oportunitats d’anar al teatre a veure dues grans obres: Mirall trencat de Mercè Rodoreda i Luces de Bohemia de Ramón María del Valle Inclán.

Aquestes dues propostes, la primera en català i la segona en castellà, ens venen de la mà de la veterana companyia Transeduca que, a més d’apropar-nos els clàssics de la nostra literatura, al final de cada representació inicia un debat col·loqui amb el públic molt interessant.

Col·loqui posterior a Mirall Trencat

Durant el col·loqui de Luces de Bohemia, l’actor que interpretava Max Estrella — un dels protagonistes– va baixar de l’escenari per saludar i felicitar una de les nostres alumnes pel comentari tan honest i brillant que havia fet. I és que Luces segueix sent una obra molt actual.

“Max Estrella” felicita la nostra alumna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.