Le dîner de cons. Teatre en francès.

Il y a des moments où j’ai vraiment l’impression que vous me prenez pour un imbécile”, aquesta és una de les últimes frase que un dels protagonistes, François Pignon,  li diu a l’altra protagonista, Pierre Brochan.

“Le dîner des cons” és una obra de teatre de l’autor francès Francis Veber, que també va ser portada  al cinema amb gran èxit.  https://explicationdefilm.com/2017/05/15/le-diner-de-cons/ .

La setmana passada, el grup de teatre escolar Transeduca la va representar a Tarragona. Els alumnes de 4rt ESO, de francès, van assistir a la representació. L’obra es representava totalment en francès i els alumnes, a més de gaudir d’aquesta comèdia, van poder posar en pràctica  els seus coneixements de l’idioma.

Ens van acompanyar la Sanah i l’Égoudou, les estudiants franceses d’Erasmus que estan fent pràctiques al nostre institut. Els alumnes de 4rt ESO van aprofitar la sortida per ensenyar-los Tarragona i explicar-los una mica d’història de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.