Erasmus+ Inclusive Education by Default or by Design. Amfissa, Greece.

Alguns dels nostres alumnes i companys van viatjar a Amfissa (Grècia) com a part del projecte Erasmus+ Inclusive Education by Default or by Design del qual  en formem part junt amb altres països socis com Bulgària, Polònia, Portugal, Turquia i el país que ens acollia a tots aquesta vegada, Grècia.

Un cop allà vam tenir l’oportunitat d’aprendre molts aspectes relacionats amb la cultura i tradicions del país amfitrió, vam practicar l’anglès per poder comunicar-nos amb la resta de companys, vam realitzar diverses activitats inclusives per fomentar el respecte envers totes les persones, i a més vam gaudir d’una experiència inoblidable.

Continuem treballant i aprenent amb aquests tipus de projectes Europeus que tants beneficis ens aporten a tots els participants a nivell personal però, sobretot, beneficien als nostres alumnes pel seu futur donant-los oportunitats úniques. Moltes gràcies, Europa!FacebookTwitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.